Zondag voor het Leven

06/11/2022

De Week van het Leven begint met een Zondag van het Leven op D.V. 6 november. Wilt u goede hulp voor moeders en hun ongeboren kinderen meenemen in uw gebed en in de preek?

 

Schreeuw om Leven heeft materialen ontwikkeld die kerken kunnen gebruiken voor toerusting over ongeboren leven, onbedoelde zwangerschap en abortus. Door als gemeente te luisteren naar de Bijbel en elkaar hoopt de stichting het gesprek hierover binnen de kerk te stimuleren. Kerkelijke gemeenten worden opgeroepen de hiervoor ontwikkelde gemeenteschets te benutten tijdens de Week van het Leven. Schreeuw om Leven daagt de kerken uit om aan de slag te gaan met deze thema’s. Dit kan heel mooi binnen de Week van het Leven, van D.V. 5 tot en met 12 november, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Het werkboek van dit jaar kan worden gedownload op de site van Schreeuw om Leven, maar ook kosteloos worden aangevraagd via www.schreeuwomleven.nl/gemeenteschets.

Ds. C. Sonnevelt heeft speciaal hiervoor een preekschets gemaakt en leespreken geschreven (preek 1 / preek 2) die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Wanneer u eerder een preek heeft gehouden rond het thema van de Week van het Leven, dan vragen wij of u de preekschets met ons zou willen delen via het contactformulier, zodat we die kunnen delen met andere kerken. Alvast hartelijk bedankt.