Draag jouw hoopvolle initiatief aan – hulp aan kwetsbare vrouwen

Tijdens de Week van het Leven vragen we aandacht voor de positie van ongeboren kinderen en voor betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. Door middel van een campagneboodschap die via televisie en internet te zien is, vertellen we al jarenlang ons verhaal. Naast deze campagneboodschap komt de organisatie van de Week van het Leven met een nieuw project. Door het hele land zijn er hoopvolle initiatieven die jonge (aanstaande) moeders in een kwetsbare situatie ondersteunen. Deze hulp aan kwetsbare vrouwen verdient al onze steun. Daarom geven wij graag dit jaar via www.weekvanhetleven.nl bekendheid aan deze initiatieven. Tot en met 30 oktober kunnen initiatieven worden aangedragen.

Tijdens de Week van het Leven is er gelegenheid om maximaal 3 initiatieven te liken. Na afloop van de Week van het Leven wordt aan de drie initiatieven met de meeste likes een cheque van €1000,- overhandigd. 

Ken jij een initiatief dat hulp biedt aan jonge (aanstaande) moeders in een kwetsbare situatie? Geef het dan hier door. Wij komen graag in contact!  Lees vooraf nog even de aanmeldingscriteria hieronder door.

Vertegenwoordig jij zo’n initiatief? Om het initiatief toe te voegen aan onze site moet het aan de aanmeldingscriteria voldoen. Mocht je initiatief daaraan voldoen, meld het dan hier aan!

 

Aanmeldingscriteria

De initiatieven moeten aan de volgende criteria voldoen om mee te kunnen doen met de aanmoedigingsactie:

  • Het initiatief is voornamelijk gericht op de ondersteuning van jonge (aanstaande) moeders, die zich in een kwetsbare situatie bevinden, op welk vlak dan ook.
  • Bij het initiatief werken vrijwilligers
  • Het initiatief wordt niet voornamelijk gefinancierd door Fiom, Siriz, of een van de organiserende spelers van de Week van het Leven. Financiële ondersteuning in de vorm van subsidie, een uitkering uit een fonds of anderszins is toegestaan.

 

Ja, ik wil mijn initiatief voordragen